Conflict Control

Zakelijke mediation en business mediation

Informeel en vertrouwelijk, dat geldt voor zakelijke mediation en business mediation bij geschillen. Controlspot Conflict Control biedt onpartijdige ondersteuning voor alle partijen, waarvan belangen gericht zijn op het algehele onderhandelingsproces. Als onafhankelijke en onpartijdige derde heeft de zakelijke mediator de taak om effectief te sturen op de communicatie en de onderhandeling.

Concrete business mediation

Bij zakelijke mediation wordt er in een relatief korte tijd een passende oplossing voor alle deelnemende partijen gevonden. Deelnemende partijen worden met de juiste begeleiding in staat gesteld om dit in afzienbare tijd te creëren. Hiermee wordt er een einde gemaakt aan een conflict.
Wanneer u een rechtsgang en een langdurig proces wilt voorkomen, is business mediation de uitgewezen oplossing voor een concrete onderhandeling.

Conflict Control

Duurzame conflictoplossing

Partijen nemen vrijwillig deel aan zakelijke mediation, waardoor deze wijze van bemiddeling een hoog slagingspercentage heeft. Partijen geven doorgaans meer ruimte tot onderhandeling en zijn daarnaast meer bereid tot onderhandeling. Dit geeft vooruitzicht op een werkbare en effectieve oplossing van uw zakelijke conflict. Wanneer er een oplossing bereikt is worden – in overleg met adviseurs van alle deelnemende partijen – afspraken vastgelegd op gedegen wijze.

Een conflict vernauwt de blik. Een goede vraag op het juiste moment kan helpen de aandacht weer te richten op wat wel mogelijk is.

Onder strikte geheimhouding

Controlspot Mediation is onpartijdig, onafhankelijk en concreet en fungeert als zakelijke mediator onder strikte geheimhouding. Ons samenwerkingsverband tussen professionals bundelt expertise en ervaring, wat resulteert in oplossingsgerichte ondersteuning voor alle deelnemende partijen. Van onze business mediaton kunt u discretie verwachten.

Meer weten?

Een greep uit onze referenties

Interlectic | Sanidump | Bestronics | BVCM | vd Valk | Plus Supermarkten | Ahold | HEMA | Fortium | Maton Groep | Oriëntal Green House | Roos Groep | Nederlandse veiligheid groep | Synergie

Adres

Grotemarkt 264

3011 PA Rotterdam

Bezoekadres

Grotestraat 150

5141HC Waalwijk

controlspot-office
Controlspot.nl
5.0
Gebaseerd op 3 beoordelingen
powered by Google
Danny Nuberg
Danny Nuberg
08:59 16 Feb 22
Controlspot is niet alleen klantvriendelijk, maar vooral to-the-point en professioneel. Ze zeggen op een begrijpelijke manier wat ze doen en doen vervolgens wat ze zeggen. Zonder het belang van de klant uit het oog te verliezen. Integendeel, door hun no cure no pay-constructie zit Controlspot naast me. Dat is een fijn gevoel.
Hans van der schans
Hans van der schans
17:44 15 Feb 22
Controlspot: gegarandeerd succes op basis van no cure no pay! Zeker weten dat je als werkgever niet te veel werknemerspremies betaalt/betaald hebt.Al veelvuldig gezien dat werkgevers dachten dat t allemaal goed geregeld was maar toch door Controlspot geconfronteerd werden met ten onrechte teveel betaalde premies…
Oscar Oostelbos
Oscar Oostelbos
09:44 15 Feb 22
Controlspot voor Vitron een bedrijf met 200 medewerkers loonkosten, premies en subsidies uitgezocht op no cure no pay basis. Kregen een verassend hoog bedrag terug, terwijl we dachten dat alles goed ingeregeld was. Erg blij met de service en ondersteuning.
Bekijk alle beoordelingen
js_loader