Contract control

Wat doen we

Contract Control maakt een vrijblijvende en kosteloze analyse van uw huidige  kantoorkosten en we kijken vervolgens waar besparingen kunnen worden gerealiseerd. Vaak is dat heel eenvoudig en kunnen we die besparingen op zeer korte termijn doorvoeren. We werken samen met de grote aanbieders en leveranciers, zodoende kunnen we niet alleen bereiken dat u eenvoudig kosten bespaart maar kunnen we ook een kwaliteits-slag voor u maken. Dat kan omdat vakspecialisten zich buigen over uw huidige inkoop-en onderhoudscontracten.

Op basis van de analyse en beoordeling door deze specialisten doen we u een passend voorstel dat aansluit bij uw werkwijze en behoefte.  We bereiken daarmee dat u met dezelfde of verbeterde voorwaarden een betere prijs betaalt. Contract Control maakt de analyse vrijblijvend en werkt geheel op basis van 100% no cure no pay.

Het werkt heel eenvoudig:

  1. U levert: een kopie contract en 1 factuur;
  2. Wij maken vrijblijvend en kosteloos een analyse en doen een voorstel;
  3. U bepaalt of u akkoord gaat met dit voorstel dus no strings attached;

Voor wie

Voor alle MKB en MKB+ bedrijven blijkt het al snel te lonen om  inkoop- en onderhoudscontracten tegen het licht te laten houden. Een besparing tussen de 15% en 25% is wat we gemiddeld weten te realiseren. Het inkoopvoordeel van Contract Control ontstaat uit de grote omzet die we maken bij de leveranciers. Daardoor krijgen wij prijzen en voorwaarden die een op zichzelf staand MKB bedrijf niet kan krijgen. Aangezien we alleen met A-merken werken wordt er niet op service en kwaliteit ingeleverd.

Wij werken op vele gebieden  zoals o.a telefonie, printing, lease, catering, huisvesting en events.

Telefonie

De meeste bedrijven betalen helaas te veel voor hun telefonie abonnementen. Wij kunnen er zorg voor dragen dat uw kosten met minimaal 15% tot 25% naar beneden gaan (ook bij uw eigen provider) en dat u tevens een enorme verbetering in service ontvangt.

Voordelen:

  • Alle contracten zijn maandelijks opzegbaar, dus uitermate flexibel
  • We werken in onze contracten met alle A-merken (KPN, Vodafone, ect)
  • Alles op 1 overzichtelijke factuur
  • Snelle service en 24/7 dienstverlening
  • Kosteloos gebruik eigen portal met meest gebruiksvriendelijke rapportages
  • Alle bundels worden op maat aangeboden, dus geen standaard bundels van 3, 10 of 20GB maar pakketten gebaseerd op uw werkelijke verbruik. Daardoor betaalt u niet standaard te veel zoals bij andere partijen
  • Alle toestellen van alle A-merken worden de volgende dag geleverd als u voor 15:00 uur besteld

Business printing

Printcontracten zijn niet altijd makkelijk te begrijpen. Onze printspecialist heeft gelukkig alle kennis in huis en kan derhalve met een gedegen plan komen. Wij leveren alle grote merken en kunnen goede tarieven uitonderhandelen.

(Auto) Lease

Er gaat veel tijd zitten in het vergelijken van lease voorstellen van verschillende aanbieders. Dan is het ook nog de vraag of partijen exact dezelfde voorwaarden hebben geboden. Meestal is dat niet het geval, kiest men voor de ogenschijnlijke voordeligste en is men aan het einde van de rit toch een stuk duurder uit dan gedacht.
Wij vragen offertes bij verschillende leveranciers aan, checken alle voorwaarden en zorgen voor de best mogelijke offerte.

Nieuwsgierig? We kijken graag of we het beter kunnen regelen voor u. Uiteraard vrijblijvend.

ABC
A: U levert een factuur en kopie contract met einddata aan

B: Wij komen met een ijzersterk voorstel

C: U bepaalt of u akkoord gaat met het voorstel en wij regelen de rest

Een greep uit onze referenties

Interlectic | Sanidump | Bestronics | BVCM | vd Valk | Plus Supermarkten | Ahold | HEMA | Fortium | Maton Groep | Oriëntal Green House | Roos Groep | Nederlandse veiligheid groep | Synergie

Adres

Grotemarkt 264

3011 PA Rotterdam

Bezoekadres

Grotestraat 150

5141HC Waalwijk

controlspot-office
Controlspot.nl
5.0
Gebaseerd op 3 beoordelingen
powered by Google
Danny Nuberg
Danny Nuberg
08:59 16 Feb 22
Controlspot is niet alleen klantvriendelijk, maar vooral to-the-point en professioneel. Ze zeggen op een begrijpelijke manier wat ze doen en doen vervolgens wat ze zeggen. Zonder het belang van de klant uit het oog te verliezen. Integendeel, door hun no cure no pay-constructie zit Controlspot naast me. Dat is een fijn gevoel.
Hans van der schans
Hans van der schans
17:44 15 Feb 22
Controlspot: gegarandeerd succes op basis van no cure no pay! Zeker weten dat je als werkgever niet te veel werknemerspremies betaalt/betaald hebt.Al veelvuldig gezien dat werkgevers dachten dat t allemaal goed geregeld was maar toch door Controlspot geconfronteerd werden met ten onrechte teveel betaalde premies…
Oscar Oostelbos
Oscar Oostelbos
09:44 15 Feb 22
Controlspot voor Vitron een bedrijf met 200 medewerkers loonkosten, premies en subsidies uitgezocht op no cure no pay basis. Kregen een verassend hoog bedrag terug, terwijl we dachten dat alles goed ingeregeld was. Erg blij met de service en ondersteuning.
Bekijk alle beoordelingen
js_loader