Events

VIP arrangementen:

Klant voor het leven? Beloon hem/haar met een VIP arrangement in de sport!
Sport is een prachtige manier om uw klanten eens uit te nodigen om ze beter te leren kennen en te verwennen of bedanken! Relatiebeheer bij een sportevenement zorgt ervoor dat u uw klanten niet alleen wat beter leert kennen, maar ze ook spreekt in een informelere setting dan op hun kantoor. U eet eerst een hapje, doe samen een drankje en praat over veel verschillende onderwerpen. Juist ook over privé zaken, hobby’s, familie en natuurlijk uw verbindende factor: de sport of club!

Volledig verzorgd genieten

Bij vele sporten biedt Controlspot Events volledig verzorgde VIP arrangementen zodat u zelf alleen nog maar hoeft te boeken zonder zélf iets te organiseren. Na binnenkomst begint uw volledig verzorgde arrangement al direct. Een diner of lunch, een voorbeschouwing, dan de wedstrijd. Of dit nu voetbal, Paarden polo of Formule 1 is, u bent informeel in gesprek met uw klant of prospect en laat hem of haar genieten van zijn of haar favoriete sport. Uiteraard is er na afloop tijdens de borrel voldoende om over te evalueren!

Bedank uw topklanten

Die ene trouwe klant móet toch en en toe in de watten gelegd worden!? Bezoek met hem of haar een sportwedstrijd van zijn/haar favoriete club of sport en bouw een informele relatie met hem/haar op. Dit zal gewaardeerd worden en zorgt ervoor dat iemand een klant ‘voor het leven wordt’! Misschien is die ene prijsverhoging ineens niet zo’n probleem meer, want mee naar Liverpool, Feyenoord, RKC is (ook) heel belangrijk!

Direct boeken?

Bent u van plan om uw relaties te nodigen voor een voetbalwedstrijd of ander sportevenement? Maak dan een jaarplanning en bekijk welke wedstrijden of sportevenementen in uw relatiebeheer-agenda passen. Natuurlijk gaat u naar die evenementen die uw klanten graag willen bezoeken. Nodig uw klanten op tijd uit en zorg dat het een onvergetelijke dag of avond wordt! Meer interesse in een maatwerk evenement? Neem contact op!

Meer weten?

Een greep uit onze referenties

Interlectic | Sanidump | Bestronics | BVCM | vd Valk | Plus Supermarkten | Ahold | HEMA | Fortium | Maton Groep | Oriëntal Green House | Roos Groep | Nederlandse veiligheid groep | Synergie

Adres

Grotemarkt 264

3011 PA Rotterdam

Bezoekadres

Grotestraat 150

5141HC Waalwijk

controlspot-office
Controlspot.nl
5.0
Gebaseerd op 3 beoordelingen
powered by Google
Danny Nuberg
Danny Nuberg
08:59 16 Feb 22
Controlspot is niet alleen klantvriendelijk, maar vooral to-the-point en professioneel. Ze zeggen op een begrijpelijke manier wat ze doen en doen vervolgens wat ze zeggen. Zonder het belang van de klant uit het oog te verliezen. Integendeel, door hun no cure no pay-constructie zit Controlspot naast me. Dat is een fijn gevoel.
Hans van der schans
Hans van der schans
17:44 15 Feb 22
Controlspot: gegarandeerd succes op basis van no cure no pay! Zeker weten dat je als werkgever niet te veel werknemerspremies betaalt/betaald hebt.Al veelvuldig gezien dat werkgevers dachten dat t allemaal goed geregeld was maar toch door Controlspot geconfronteerd werden met ten onrechte teveel betaalde premies…
Oscar Oostelbos
Oscar Oostelbos
09:44 15 Feb 22
Controlspot voor Vitron een bedrijf met 200 medewerkers loonkosten, premies en subsidies uitgezocht op no cure no pay basis. Kregen een verassend hoog bedrag terug, terwijl we dachten dat alles goed ingeregeld was. Erg blij met de service en ondersteuning.
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Controlspot 2024 © Made by Webstudio Nederland