Veelgestelde vragen

Voor de controle rekenen wij slechts een percentage van het bespaarde bedrag. Zo bent u dus altijd financieel voordelig uit! Natuurlijk zijn er werkgevers die al volledig op de hoogte zijn van alle voordelen die er voor hen zijn en deze ook al benut hebben. Hiervoor hanteert Controlspot een no cure no pay policy. Hebben wij geen nieuwe besparingen kunnen vinden? Dan krijgt u geen factuur!
Een goede diepgaande controle is veel werk, maar Controlspot neemt bij werkgevers dit proces volledig uit handen. Onze consultants verzamelen digitaal de benodigde informatie, of komen langs om documenten in te scannen. Hebben we een besparing gevonden? Dan kan de terugvordering in gang gezet worden! Controlspot helpt met het doorvoeren van correcties en het benaderen van de juiste instanties. Het ontzorgen van werkgevers is onze prioriteit! Gemiddeld kost het onze klanten slechts 1,5 tot 2 uur.
De controle is een uitgebreide analyse van de salarisadministratie, waarbij allerlei verschillende onderdelen tegen het licht gehouden worden. Onze consultants bekijken niet alleen de stukken die werkgevers in eigen beheer hebben, maar nemen ook contact op met andere instanties, zoals de Belastingdienst en het UWV, om informatie te verzamelen. De complexiteit van dit alles maakt dat een controle vaak meer dan een half jaar kan duren. Tussentijds neemt uw persoonlijke consultant contact met u op om de vorderingen te bespreken.
Om de hoogst mogelijke kwaliteit voor de controle te garanderen, krijgt elke werkgever een persoonlijke consultant toegewezen die het volledige onderzoek op zich neemt. Onze consultants hebben verschillende academische achtergronden, en zijn de specialisten op dit gebied. Zo garanderen wij een hoge kwaliteit in onze controles. De consultants werken nauw samen, om zo van een zo breed mogelijke kennis gebruik te kunnen maken.
De controle is een proces dat tot wel negen maanden kan duren. Om de controle zo zorgvuldig mogelijk uit te voeren neemt de consultant contact op met het UWV en de Belastingdienst, waar wachttijden van 8 weken eerder regel dan uitzondering zijn. U zult hier verder weinig van merken, vanaf ons kantoor wordt verder alles geregeld. Wanneer nodig zal uw persoonlijke consultant contact met u opnemen om vorderingen in het proces te bespreken.
Voor de analyse moeten de consultants toegang krijgen tot het salarissysteem en personeelsgegevens. Om deze gevoelige informatie zo veilig mogelijk te behandelen, heeft Controlspot partners welke zorgdragen voor de verschillende digitale en organisatorische veiligheidsmaatregelen. Zij zijn ge-audit en gecertificeerd conform de eisen van de ISO 27001.
Als er besparingen zijn gevonden, dan moeten er correcties worden uitgevoerd in het salarispakket. Deze correcties worden doorgestuurd naar de Belastingdienst. De consultant houdt nauw contact met de Belastingdienst over de voortgang en de teruggaafbeschikking. Als de Belastingdienst akkoord gaat met de correcties, dan zullen zij het bedrag direct op de rekening van uw onderneming storten. Hoewel Controlspot wel communiceert met alle partijen, zullen wij nooit als financieel tussenpersoon fungeren.
De controle is voor ieder bedrijf interessant, ongeacht sector of cao. Ieder bedrijf kan namelijk recht hebben op premievoordeel, en kan dus ook besparen op gemiste voordelen.. Ook werkgevers die veel FTE in dienst hebben (vanaf 10 FTE) hebben een grotere kans op resultaat. Verder helpt Controlspot werkgevers door heel Nederland.
Nadat we de controls hebben uitgevoerd is het zaak om up-to-date te blijven. Controlspot kan dit voor u verzorgen voor een vastbedrag per maand. Nu veel voordelen op (zeer) korte termijn moeten worden aangevraagd, is dit relevanter geworden. Controlspot speelt direct in op wijzigingen in de wet of gebeurtenissen in het bedrijf (bijvoorbeeld wanneer een nieuwe kracht wordt aangenomen). Zo bent u ervan verzekerd dat ook in de toekomst ieder potentieel voordeel benut wordt.

Meer weten?

Een greep uit onze referenties

Interlectic | Sanidump | Bestronics | BVCM | vd Valk | Plus Supermarkten | Ahold | HEMA | Fortium | Maton Groep | Oriëntal Green House | Roos Groep | Nederlandse veiligheid groep | Synergie

Adres

Grotemarkt 264

3011 PA Rotterdam

Bezoekadres

Grotestraat 150

5141HC Waalwijk

controlspot-office
Controlspot.nl
5.0
Gebaseerd op 3 beoordelingen
powered by Google
Danny Nuberg
Danny Nuberg
08:59 16 Feb 22
Controlspot is niet alleen klantvriendelijk, maar vooral to-the-point en professioneel. Ze zeggen op een begrijpelijke manier wat ze doen en doen vervolgens wat ze zeggen. Zonder het belang van de klant uit het oog te verliezen. Integendeel, door hun no cure no pay-constructie zit Controlspot naast me. Dat is een fijn gevoel.
Hans van der schans
Hans van der schans
17:44 15 Feb 22
Controlspot: gegarandeerd succes op basis van no cure no pay! Zeker weten dat je als werkgever niet te veel werknemerspremies betaalt/betaald hebt.Al veelvuldig gezien dat werkgevers dachten dat t allemaal goed geregeld was maar toch door Controlspot geconfronteerd werden met ten onrechte teveel betaalde premies…
Oscar Oostelbos
Oscar Oostelbos
09:44 15 Feb 22
Controlspot voor Vitron een bedrijf met 200 medewerkers loonkosten, premies en subsidies uitgezocht op no cure no pay basis. Kregen een verassend hoog bedrag terug, terwijl we dachten dat alles goed ingeregeld was. Erg blij met de service en ondersteuning.
Bekijk alle beoordelingen
js_loader