Loonkosten, premie & subsidie scan video

Expert op het gebied van sociale wetgeving

Human Resources is in bijna ieder bedrijf één van de grootste kostenposten. Werkgevers zijn niet alleen flinke bedragen kwijt aan loon, maar ook aan de loonpremies die hierover betaald moeten worden. Dit gaat allemaal ten koste van de winst. Echter, de kans is groot dat u op dit moment te veel loonpremies betaalt.
De sociale wetgeving bestaat uit allerlei regels en uitzonderingen die werkgevers tegemoetkomen, maar deze zijn zo complex dat de meeste bedrijven hier weinig mee doen.

Ook voor (externe) accountants en boekhouders is het uitzoeken meestal heel erg tijdrovend en daarmee te kostbaar.
De kans is dus heel groot dat u duizenden euro’s te veel hebt betaald of hebt laten liggen. De experts van Controlspot kunnen dit bedrag op basis van no-cure no pay voor u terughalen. Met onze geautomatiseerde analyse doen wij uitvoerig onderzoek naar uw loonadministratie en halen wij teveel betaalde bedragen terug, direct op uw rekening. Wij hebben een succesratio van 89% bij alle onderzoeken die wij hebben uitgevoerd. Dit alles doen wij op no cure no pay basis. Heeft u geen resultaat? Dan heeft u ook geen kosten.

Adres

Grotemarkt 264

3011 PA Rotterdam

Bezoekadres

Grotestraat 150

5141HC Waalwijk

controlspot-office
Controlspot.nl
5.0
Gebaseerd op 3 beoordelingen
powered by Google
Danny Nuberg
Danny Nuberg
08:59 16 Feb 22
Controlspot is niet alleen klantvriendelijk, maar vooral to-the-point en professioneel. Ze zeggen op een begrijpelijke manier wat ze doen en doen vervolgens wat ze zeggen. Zonder het belang van de klant uit het oog te verliezen. Integendeel, door hun no cure no pay-constructie zit Controlspot naast me. Dat is een fijn gevoel.
Hans van der schans
Hans van der schans
17:44 15 Feb 22
Controlspot: gegarandeerd succes op basis van no cure no pay! Zeker weten dat je als werkgever niet te veel werknemerspremies betaalt/betaald hebt.Al veelvuldig gezien dat werkgevers dachten dat t allemaal goed geregeld was maar toch door Controlspot geconfronteerd werden met ten onrechte teveel betaalde premies…
Oscar Oostelbos
Oscar Oostelbos
09:44 15 Feb 22
Controlspot voor Vitron een bedrijf met 200 medewerkers loonkosten, premies en subsidies uitgezocht op no cure no pay basis. Kregen een verassend hoog bedrag terug, terwijl we dachten dat alles goed ingeregeld was. Erg blij met de service en ondersteuning.
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Controlspot 2024 © Made by Webstudio Nederland