Web Control

Het succesvol genereren van website-leads en bouwen van attractieve sites.

Stelt u zich eens voor dat u directe leads krijgt van bezoekers die uw site hebben bezocht.

Controlspot heeft een tool waarmee wij geheel naar de regels van de AVG toch in staat zijn deze gegevens te verzamelen, te filteren en aan u aan te leveren.

Website leads

Genereer website leads in 3 stappen uit uw website bezoekers

Het grootste deel van uw website bezoekers verlaten de site zonder het invullen van een formulier voor een brochure, offerte of contactaanvraag. Dit zijn bijvoorbeeld mensen die slechts bezig zijn zich te oriënteren op het onderwerp of mensen die nog twijfelen tussen verschillende aanbieders en hun beslissing nog even uit willen stellen.

Met de Controlspot website leads tool stellen we u in staat de mensen die uw website verlaten zonder contact op te nemen toch te bereiken. Dit doen wij via onze software aan de hand van de volgende drie eenvoudige stappen:

1. Bezoekers laten informatie achter

Mensen die uw website bezoeken laten altijd informatie achter waarmee u website leads kunt herkennen. Een belangrijk signaal is het IP-adres.

Wij hebben inmiddels ruim 5 jaar ervaring met het koppelen van IP-adressen naar bedrijfsdata. Dit doen we met onze slimme, zelflerende software en met de menselijke hand op basis van openbare informatie. We koppelen vervolgens met de grootste bedrijfsinformatie database van Nederland: die van de Kamer van Koophandel.

2. De bezoekersinformatie koppelen wij voor u aan een bedrijf

Niet iedereen die uw website bezoekt is een bedrijf. Er kunnen bijvoorbeeld particulieren tussen zitten. Dit filteren wij allemaal voor u zodat u uiteindelijk echt de bedrijven overhoudt die u eventueel kunt benaderen om uw product of dienst te verkopen.

We leveren u echter nog veel meer informatie van dit bedrijf: naast de bezochte pagina’s krijgt u van ons suggesties voor contactpersonen om te benaderen, sociale media profielen, branche informatie, aantal werknemers, vanuit welke bron ze uw website bezoeken en nog veel meer.

Het is uiteraard ook mogelijk om te filteren welke website leads u te zien krijgt zodat u alleen de contactgegevens van relevante bezoekers krijgt. Uiteindelijk krijgt u deze website leads in uw mailbox of rechtstreeks in uw favoriete CRM systeem.

3. Volg de leads op voor nieuwe klanten

Met de website leads kunt u vervolgens zelf aan de slag. U kunt de websitebezoekers eenvoudig opbellen om telefonisch uw product of dienst aan te bieden, waarbij u direct in kan springen op de specifieke wensen van uw potentiële kans: u weet namelijk waar de interesse ligt door de bezochte pagina’s op uw website. Op deze manier is de kans dat het websitebezoek van deze lead uiteindelijk toch eindigt in een aankoop ineens veel groter.

Meer weten?

Een greep uit onze referenties

Interlectic | Sanidump | Bestronics | BVCM | vd Valk | Plus Supermarkten | Ahold | HEMA | Fortium | Maton Groep | Oriëntal Green House | Roos Groep | Nederlandse veiligheid groep | Synergie

Adres

Grotemarkt 264

3011 PA Rotterdam

Bezoekadres

Grotestraat 150

5141HC Waalwijk

controlspot-office
Controlspot.nl
5.0
Gebaseerd op 3 beoordelingen
powered by Google
Danny Nuberg
Danny Nuberg
08:59 16 Feb 22
Controlspot is niet alleen klantvriendelijk, maar vooral to-the-point en professioneel. Ze zeggen op een begrijpelijke manier wat ze doen en doen vervolgens wat ze zeggen. Zonder het belang van de klant uit het oog te verliezen. Integendeel, door hun no cure no pay-constructie zit Controlspot naast me. Dat is een fijn gevoel.
Hans van der schans
Hans van der schans
17:44 15 Feb 22
Controlspot: gegarandeerd succes op basis van no cure no pay! Zeker weten dat je als werkgever niet te veel werknemerspremies betaalt/betaald hebt.Al veelvuldig gezien dat werkgevers dachten dat t allemaal goed geregeld was maar toch door Controlspot geconfronteerd werden met ten onrechte teveel betaalde premies…
Oscar Oostelbos
Oscar Oostelbos
09:44 15 Feb 22
Controlspot voor Vitron een bedrijf met 200 medewerkers loonkosten, premies en subsidies uitgezocht op no cure no pay basis. Kregen een verassend hoog bedrag terug, terwijl we dachten dat alles goed ingeregeld was. Erg blij met de service en ondersteuning.
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Controlspot 2024 © Made by Webstudio Nederland